Detenen un home que havia entrat a robar a tres pisos de Castelldefels

El detingut havia accedit als domicilis mentre els propietaris dormien

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Castelldefels van detenir a l'Hospitalet de Llobregat durant el matí del dia 28 de maig, un home de 39 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 28 durant la matinada. Al voltant de les sis del matí, els propietaris d'un dels domicilis  van començar a rebre notificacions al telèfon mòbil de transaccions bancàries fetes amb una de les seves targetes i van comprovar que, mentre ells dormien, havien estat víctimes d'un robatori i els havien sostret diversos objectes personals.

Els propietaris es van dirigir a la comissaria de Castelldefels per denunciar els fets i poder fer seguiment d'alguns dels objectes sostrets, uns dispositius electrònics que tenien la geolocalització activada i que van poder ser rastrejats pels agents.

FwgFT72WAAEGZLK

La patrulla de paisà del Grup de Delinqüència Urbana es va dirigir a l'Hospitalet de Llobregat, tot seguint les diferents ubicacions que marcaven els dispositius sostrets, fins que van poder localitzar el presumpte autor dels fets i detenir-lo. Els mossos també van saber que el detingut havia intentat robar en un segon habitatge la mateixa matinada. Així mateix, en el moment de la detenció, portava a sobre objectes provinents d'un altre robatori a l'interior d'un domicili comès uns dies abans a Castelldefels.

El detingut, de qui consten vuit antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà.

 

Redacció / Fotos: Mosso d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix