Quatre ferits en una fuita d’amoníac en una empresa vicentina

Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat han evacuat una quarantena de treballadors i s’ha confinat diverses empreses de la zona afectada com a mesura de precaució

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut d’activar un total d’onze dotacions en una fuita d’amoníac en fase líquida a l’empresa Ta-tung, al polígon industrial de la Barruana a Sant Vicenç dels Horts. Un accident que ha provocat quatre ferits, dos atesos al mateix lloc pel SEM i altre dos que han estat evacuats al centre hospitalari de Sant Boi de Llobregat, segons fonts consultades per la nostra redacció.

L'avís s’ha produït al voltant de les 10:47 hores i els bombers han activat diverses dotacions entre les quals hi havia dos furgons de Risc Químic (FRQ), un del Grup d’Incidents Tecnològics (GRIP) i la unitat sanitaritzada del Grup de Suport Operatiu, conjuntament amb el SEM, que ha enviat quatre ambulàncies. També han actuat Mossos d'Esquadra i Policia Local.

FxDHFTJWcAEDNyv

En arribar els bombers al lloc, a l’avinguda de Torrelles, han pogut comprovar que la clau de pas de la canonada que fuitava estava tancada. Posteriorment, han evacuat una quarantena de treballadors i treballadores, sense cap ferit greu.

Per precaució, s’ha confinat algunes empreses de la zona afectada tot i que han mantingut la seva activitat, i s’han cancel·lat les activitats al Camp Municipal de Futbol de la Barruana. A més, la línia d’autobusos que passa pròxim al lloc dels fets s’ha desviat per un recorregut alternatiu, segons fots de l’Ajuntament. Al tancament de la present notícia, la fuita ja estava controlada.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Bombers Generalitat