Desmantellat un punt de venda i consum de drogues en un pis d’Esplugues

Els veïns es queixaven sovint per les baralles i els problemes de convivència que hi havia en aquest habitatge

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat, juntament amb la Policia Local de la mateixa ciutat, van detenir el dimarts 9 de maig un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el febrer d'enguany quan els agents van tenir coneixement que en un domicili del barri de Can Vidalet hi havia una afluència constant de consumidors d'estupefaents. Durant les indagacions els policies van poder constatar que en aquest pis, on hi havia queixes habituals per problemes greus de convivència i d'inseguretat, s'estava traficant amb drogues. La venda i el consum de les substàncies es feia a l'interior del pis investigat.

Captura de pantalla 2023 05 12 a las 12.07.45

Fruit d'aquesta investigació, el dimarts 9 de maig, es va fer una entrada i perquisició en el domicili investigat. Els mossos van intervenir diverses peces d'haixix, paperines amb cocaïna i marihuana, una dosi d'amfetamines i diferents estris per al pesatge de les substàncies, juntament amb armes prohibides, concretament,  una pistola detonadora, una d'aire comprimit i dues defenses extensibles.

Captura de pantalla 2023 05 12 a las 12.13.11

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia que va decretar el seu ingrés en un centre d'internament d'estrangers i va emetre una ordre d'allunyament del domicili investigat.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix