Cau la major banda de traficants d’heroïna de Barcelona

 Pakistan

Les investigacions es van iniciar fa set mesos, després de detectar a un grup de ciutadans establerts a Barcelona i els seus voltants, els quals estarien organitzats per introduir droga a Espanya, han informat comandaments de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil durant una roda de premsa celebrada aquest dilluns a Sant Andreu de la Barca.

Després de les primeres investigacions, es va comprovar que es tractava d'una organització perfectament organitzada que mantenia contactes amb altres organitzacions radicades al Pakistan i altres països europeus i que traslladaven grans partides d'heroïna des de l'Afganistan i Pakistan fins a Espanya.

Enviaments postals

Per això, simulaven enviaments postals de documentació i operacions comercials internacionals a través de les quals camuflaven la droga en diferents paquets, així com en dobles fons de contenidors i altres mercaderies.

Durant el desenvolupament d'aquestes investigacions s'han confiscat diferents quantitats d'heroïna en diverses localitats de Barcelona.

A Martorell van intervenir un enviament postal procedent de l'Afganistan a l'interior s'ocultaven 3.743 grams d'heroïna i va ser detingut un ciutadà pakistanès de 42 anys i veí d'aquesta localitat.

Detencions al Prat

Al Prat de Llobregat es va procedir a la detenció de dos ciutadans espanyols, de 24 i 29 anys, veïns de Rubí (Barcelona), i van confiscar 3.361 grams d'heroïna ocults a l'interior d'un enviament postal procedent de l'Afganistan.

A Sant Adrià del Besòs es va interceptar un contenidor de transport marítim procedent del Pakistan que contenia 57.720 grams d'heroïna ocults en un doble fons practicat en l'estructura del contenidor.

Van detenir cinc persones, quatre homes de nacionalitat pakistanesa veïns de Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet, i un cinquè espanyol i veí de L'Hospitalet de Llobregat, tots ells d'edats compreses entre els 27 i 62 anys.

 Els detinguts i les diligències han estat posats a disposició del Jutjat número 6 de Rubí (Barcelona).

Redacció | Foto: Guardia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix