Detenen quatre homes relacionats amb la mort d’un home a la Ronda Litoral

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van dur a terme quatre entrades judicials en els domicilis dels investigats a Martorell on es van intervenir els seus telèfons mòbils i la roba que vestien els dies dels fets

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sant Martí han detingut a Martorell quatre homes com a presumptes autors del robatori violent a un home que va morir després de caure des d’un mur de 4,5 metres d’alçada de la Ronda Litoral de Barcelona. Els detinguts, que estan investigats per un delicte de robatori amb violència i homicidi imprudent, tenen entre 19 i 21 anys.

Els fets van succeir el passat 15 de març quan la víctima acompanyada de dos amics va ser sorprès de matinada per un grup de lladres quan havien sortit d’un local d’oci nocturn i es dirigien cap al seu hotel, al districte de Sant Martí. Dos d’ells van poder fugir del lloc dels fets i van perdre de vista al seu amic. Poc temps després van tornar al lloc dels fets i el van localitzar a terra en estat crític. Segons les seves declaracions s’havia precipitat pel mur des d’una alça de 4,5 metres.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí es van fer càrrec de la investigació per tal d’aclarir els fets, identificar els presumptes agressors, localitzar-los i detenir-los. La hipòtesi amb la qual van treballar els investigadors des d’un inici, i que s’ha mantingut durant tota la investigació, anava en la línia que la mort es va produir de manera accidental. Tots els indicis recollits durant la investigació confirmen aquesta hipòtesi inicial.

Des del primer moment en què els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets, els investigadors han realitzat un treball exhaustiu i minuciós consistent en una recerca de les gravacions de les diferents càmeres de seguretat a la zona en un horari proper als fets investigats.

El visionat dels enregistraments va permetre identificar els autors a la zona i esbrinar els seus moviments aquella nit. Amb les posteriors gestions d’investigació es va ampliar la informació que ha permès als investigadors relacionar els ara detinguts amb els fets que van succeir aquella matinada.

detencio martorell 1

Els agents han treballat amb indicis que revelen que els fets investigats es van produir quan els tres joves van ser assaltats pels lladres i dos ells van poder marxar corrents. La tercera persona va ser l’única víctima del robatori i finalment es va precipitar pel mur quan probablement fugia dels seus agressors. Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Redacció / Fotos: Arxiu