Mor un motorista en un accident a Sant Joan Despí

Imprimeix

El tràgic succés s’ha produït després que dos cotxes i la moto xoquessin. La víctima era veí de Corbera de Llobregat

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, el conductor d’una motocicleta, veí de Corbera de Llobregat de 46 anys, ha perdut la vida aquest diumenge 7 de maig en un greu accident al quilòmetre 607 de l’A-2 direcció Barcelona, al terme municipal de Sant Joan Despí. Dos cotxes i una moto han xocat amb el balanç d’un mort. Els ocupants dels vehicles no han resultat ferits ni els ha calgut suport mèdic. L’accident ha obligat a tallar dos carrils i ha provocat retencions d’1,5 quilòmetres. Posteriorment, s’ha normalitzat el trànsit. Es desconeixen les causes de l’impacte i s’ha obert una investigació.

881182ee 3b7b 4446 b2e5 c65739bfa55a

Segons el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13:37 hores i han activat quatre cotxes policials, i també s’han desplaçat al lloc del succés tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, ja són cinquanta-cinc les persones mortes en un accident de tràfic a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any 2023, segons dades provisionals del SCT.

Redacció / Fotos: ACN-Arxiu