Detingut per atracar sis vegades la mateixa farmàcia

Segons han explicat aquest dimecres fonts policials, el sospitós amenaçava la dependenta amb un ganivet de grans dimensions per intimidar i aconseguir el seu objectiu: endur-se els diners de la caixa.

L'individu, Antonio N.F., es tapava la cara per evitar ser reconegut durant els assalts, l'últim dels quals es va produir el 18 de desembre.

Aquest dia, un dispositiu dels Mossos d'Esquadra esperava el sospitós al lloc habitual dels atracaments: la mateixa farmàcia de Barcelona.

Amb la seva detenció va acabar la seva obsessió per assaltar el mateix establiment, del qual es va dur, en total, prop de 3.000 euros.

El jutge no va tenir dubtes sobre la seva autoria i el va enviar a presó.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix