Demanen presó permanent revisable a l'acusat de matar l'ex i la filla

Imprimeix

Els fets van passar la nit de Reis de 2020 a Esplugues de Llobregat i el judici es farà a l’Audiència de Barcelona a partir del 27 d’abril

La Fiscalia i l'acusació particular han demanat condemnar a presó permanent revisable a l'acusat d'assassinar a la seva exparella i a la seva filla, amb les quals encara convivia, la nit de Reis de 2020 a Esplugues de Llobregat. A més, de vint-i-cinc anys de presó per l'assassinat de la dona. També demanen condemnar a l’home a tres anys de presó per un presumpte delicte de maltractament habitual i a quatre anys més i una multa de 5.760 euros per un presumpte delicte contra la intimitat al revisar el mòbil de la dona. Mentrestant, la seva defensa demana que s’absolgui al seu client o bé que el condemnin a un màxim de 15 anys. El judici es farà amb un jurat a l’Audiència de Barcelona a partir del 27 d’abril.

28ac644f a8e8 4140 a360 a5d8dcbd3084 16 9 discover aspect ratio default 0

Els fets

L’Home va cometre els crims després de revisar els missatges del mòbil de la dona amb un altre home. Més tard, la mateixa nit, va entrar a l’habitació on dormien la nena de tres anys i a la dona de vint-i-vuit, i presumptament les va matar amb una arma blanca. La dona havia deixat la relació amb l’home l’agost de 2019, però mantenia una actitud de control, poséssiu, seguiments i insults.

Redacció / Fotos: Arxiu