Ingressen a presó dos atracadors d'hotels i establiments comercials

Imprimeix
Els detinguts, que des de principis d'any havien comès nou assalts amb un ganivet de grans dimensions i s'havien endut gairebé 10.000 euros, se’ls imputa un robatori en un supermercat de Viladecans
 
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres d'hotels i establiments comercials que des de principis d'any havien comès nou atracaments i van sostreure gairebé 10.000 euros a l'àrea metropolitana (Barcelona -sis hotels i un establiment comercial-, a un supermercat de Viladecans i dos a Barberà del Vallès -dos establiments comercials-). Divendres passat 31 de març, en el marc d'un dispositiu específic de prevenció de robatoris violents en hotels, els agents els van detenir com a presumptes autors dels fets delictius, a més de conducció temerària, atemptat contra els agents de l'autoritat, robatori i furt d'ús de vehicle, lesions, danys, trencament de condemna i conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir. Els detinguts van ingressar a presó.
una detencio per part dels mossos 5b9140d6b1bf0
Divendres passat, 31 de març, a les 2 hores de la matinada, els dos homes, de 35 i 37 anys, acabaven de cometre dos robatoris violents en dos establiments hotelers i en ser sorpresos per la policia van oferir una resistència activa i molt violenta que va acabar amb tres agents ferits. Els lladres van fer caure una motocicleta dels mossos, van colpejar un vehicle de paisà i van fugir del lloc a peu. Els tres policies van patir lesions a conseqüència de la caiguda de la motocicleta, talls profunds als dits i contusions diverses.
 
Un cop interceptats, es van resistir activament a la detenció, però finalment van quedar detinguts. Els agents van recuperar la roba i cascos de motocicleta que havien utilitzat en els fets delictius, dos ganivets de cuina, així com una caixa forta i diners en efectiu que acabaven de sostreure. Els detinguts són multireincidents que acumulen una quarantena de detencions amb penes pendents de compliment, i un d'ells no va reingressar en centre penitenciari i l'altre estava en règim obert. 
 
Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)