Detingut ‘in fraganti’ després d’atracar un banc a Cornellà

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut 'in fraganti' un suposat atracador en el precís momento en què sortia amb 47.000 euros d'una entitat bancària de Cornellà de Llobregat en què havia retingut a dos treballadors i dos clients a punta de pistola, ha informat aquest dijous la policia autonòmica.

El sospitós va oposar resistència a l'arrest i va intentar recuperar la seva arma. Un cop reduït, els agents van comprovar que José Luis M.M., de 52 anys, es trobava fugit d'un centre penitenciari des del passat mes d'agost per diversos atracaments a bancs.

Els fets van passar el matí del 13 de desembre, quan una persona que anava encaputxada i amb una crossa -per tal d’evitar la detecció de metalls, ja que portava una pistola- va entrar al banc i va retenir empleats i clients durant uns 10 minuts.

Va ser un treballador de manteniment de l'entitat qui va trucar als Mossos, i poc després uns agents es van dirigir al lloc dels fets per tal de, en col·laqboració amb la Policia Local, establir un perímetre de seguretat a l'espera de la sortida de l'atracador i, d’aquesta manera, evitar perill als vianants i una possible presa d'ostatges.

Un ostatge

Poc després, l'atracador va sortir de l'entitat, ocultant la seva identitat amb passamuntanyes i ulleres de sol, portant com a ostatge un treballador mentre l'apuntava amb un revòlver.

Llavors, agents de paisà van decidir actuar ràpidament i el van detenir, després de reduir-lo i de retirar-li l'arma de foc.

Afortunadament, cap de les víctimes va patir lesions, tot i que algunes van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atacs d'ansietat.

El detingut, que ha quedat imputat també per un intent d'atracament a una altra entitat bancària d'Esplugues de Llobregat (Barcelona), ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix