A trets contra una façana d’un domicili al barri Ciutat Cooperativa

Imprimeix

L’autor va ser detingut pels Mossos d’Esquadra després de la col·laboració de diversos testimonis

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els trets amb arma de foc realitzats per un home, que va ser detingut posteriorment, a una façana del domicili d’una família al barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat.

Captura de pantalla 2023 03 16 a las 11.47.04

Els fets van succeir el passat dilluns 13 de març, al voltant de les 19:30 hores al carrer Primer de Maig del barri santboià. Una trucada al 112 va alertar que havien sentit detonacions a la via pública. Els agents policials es van personar al lloc i van comprovar que hi havien diversos impactes en la façana d’un habitatge així com beines d’una arma de foc a terra. L’acció, segons ha pogut saber La Premsa del Baix, van ser presumptament d’intimidació i a causa d’una baralla familiar. No va haver-hi ferits.

DSC 4730 RogerBenet

Gràcies a la col·laboració de diversos testimonis, els Mossos d’Esquadra van identificar l’autor dels trets i van procedir a la seva detenció després de localitzar-lo. Va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Marçal Fontanals / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)