Ferit crític un motorista en un accident de trànsit a Viladecans

L’autor del succés, que anava acompanyat per la seva filla d’un any i conduïa sota els efectes de l’alcohol, va fugir després de ferir també quatre noies, encara que posteriorment va ser detingut pels Mossos d’Esquadra a Cubelles

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre per omissió del deure de socors en un múltiple accident de trànsit que es va produir a la C-31, al terme municipal de Viladecans. Els fets es van produir la matinada del dissabte 25 de febrer. L’autor del succés conduïa sota els efectes de l’alcohol i, a més, l’acompanyava la seva filla d’un any d’edat.

738deb46 0651 4aca 8d66 b5882224ef55

Una imprudència durant la conducció va provocar que el seu vehicle envestís un altre amb quatre dones al seu interior. A conseqüència de la violenta topada el cotxe de davant va acabar amb les rodes enlaire i les ocupants ferides. A més, el conductor d’una motocicleta també va resultar ferit de gravetat. El SEM el va traslladar a un centre sanitari en estat crític per les múltiples lesions sofertes.

5cfa94a9 a3b0 4ee2 b0fc 49d4e134c2cc

L’autor de l’accident va decidir fugir del lloc  sense socórrer les víctimes i, posteriorment, va amagar el vehicle prop de la discoteca Row 14 del mateix municipi baixllobregatí (encara que els mossos van poder trobar-lo). L’home, amb l’ajuda d’un amic, es va dirigir al seu domicili de Cubelles amb la menor d’edat.

Investigació

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per identificar l’autor dels fets. Amb diverses peces del cotxe trobades a la via van aconseguir reconstruir la placa i saber el nom del propietari del vehicle que va causar l’accident (la documentació estava a nom de la mare, resident al Prat de Llobregat).

Després de contactar amb ella va confirmar que el conductor era el seu fill. Així, els agents policials es van dirigir al domicili de l’home on el van poder detenir. En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar positiu i, per tant, fou també denunciat penalment.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix