Presó per a un multireincident de robatoris a establiments comercials

En menys de 15 dies va atracar una altra benzinera i un hotel a Sant Joan Despí a més d’altres fets delictius a l’Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir el passat dijous 16 de febrer un home de 36 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials de la ciutat. Una vegada detingut els investigadors de Cornellà de Llobregat el van denunciar per dos robatoris violents més, perpetrats a Sant Joan Despí.

Captura de pantalla 2023 02 21 a las 11.39.38

La investigació es va iniciar el 30 de gener d'enguany arran d'un primer robatori a la recepció d'un hotel de l'Hospitalet de Llobregat. L'atracador, cobert per amagar la seva identitat, va amenaçar la treballadora de la recepció amb una arma blanca i se'n va endur els diners de la caixa. Quatre dies després, el 3 de febrer, un home de característiques semblants i amb el mateix modus operandi, va atracar un bingo a la mateixa ciutat, a mig matí i a ple llum de dia, fugint ràpidament del lloc dels fets.

I una setmana després, el 10 de febrer, l'atracador va repetir el mateix tipus de robatori, aquesta ocasió en dos establiments, un hotel i una benzinera, separats per 250 metres escassos. Les imatges i testimonis recavades pels investigadors dels diferents atracaments van permetre identificar l'autor dels mateixos, un veí de la mateixa ciutat amb vint antecedents per delictes similars. Els investigadors el van detenir al seu domicili el dijous 16 de febrer.

Fm3HcxEWQAcaRFu

Una vegada a dependències policials, la Unitat d'Investigació de Cornellà el va tornar a detenir per dos robatoris amb violència i intimidació més, perpetrats a  Sant Joan Despí l'11 de febrer quan una altra vegada va atracar amb arma blanca dos establiments de la mateixa activitat, un hotel i una benzinera, molt propers entre sí. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix