Amagava 1,3 quilos de cocaïna a les pròtesis dels seus pits

Imprimeix

Arran d'un dels rigorosos controls realitzats en els aeroports espanyols sobre els passatgers dels denominats vols calents, els agents van detectar a l'aeròdrom, en un vol directe des de Bogotà, la presència d'una passatgera de nacionalitat panamenya que, a causa del seu nerviosisme i d’una sèrie d’imprecises respostes, va resultar sospitosa.

Sang sota els pits

Davant la sèrie d'indicis observats, ladona va ser traslladada a dependències policials de l'aeroport per fer-li un escorcoll superficial. L’agent que va practicar l'exploració comprovar que a la part inferior dels pits tenia dues gases tacades de sang.

Cos estrany de color blanc

Els agents van apreciar dues ferides incises obertes, a través de les quals s'observava un cos estrany de color blanc.

En preguntar a la passatgera per les ferides va manifestar que havia estat operada feia dos mesos, per col·locar-li uns implants mamaris.

L'estat de les ferides, aparentment recents, i els objectes observats a l'interior motivar que els agents requerissin a la dona per a la pràctica d'un reconeixement radiològic per part del personal facultatiu del Servei de Duanes.

Després de la prova, el personal sanitari va aconsellar el seu trasllat a un hospital.

Bossa amb forma de prótesis

Al centre hospitalari, els serveis mèdics van disposar la realització d'una intervenció. Així, van extreure de cadascun dels seus pits una bossa amb forma de pròtesis que contenia una substància pastosa i blanquinosa.

El contingut va ser sotmès a reactius que van determinar que es tractava de cocaïna. En total portava 1.377 grams d'aquesta droga.

Per aquest motiu es va procedir al seu arrest com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

Redacció | Foto: CNP