Detenen a Cornellà el conductor d’un patinet elèctric a 118 km/h i drogat

Imprimeix

A més circulava sense permís de conducció, sense llums reglamentaris, es va saltar un semàfor en vermell i duia a sobre 155 grams d’haixix

La Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat va detenir el conductor d’un patinet elèctric per circular sense els llums reglamentaris i saltant-se un semàfor en vermell a la carretera de Sant Joan Despí. La patrulla que el va detenir va comprovar que el vehicle que duia estava modificat per circular a més de 25 km/h (velocitat màxima autoritzada per a un VMP), ja que l’indicador de velocitat marcava 118 km/h a la màxima potència, i que el conductor no disposava de permís de conducció, per la qual cosa va ser denunciat per aquest motiu, per circular de manera negligent, per no portar llums i per no respectar el semàfor.

57591585 7863 4af6 9909 ac232fcd02af

Després de registrar el conductor, es va comprovar que, a més, duia a sobre 155 grams d’haixix, dues ampolles de popper, dues navalles, un esprai pebre no homologat, una defensa rígida i una armilla antibales, material que va ser intervingut juntament amb el patinet.

P1280070

Al conductor se li va practicar un test de drogues que va resultar positiu en THC, opiacis, cocaïna, heroïna, amfetamina i benzodiazepines. La Guàrdia Urbana va instruir contra el detingut diligències per un delicte contra la seguretat viària i per un delicte contra la salut pública. El vehicle es va ingressar al dipòsit municipal de vehicles i tot el material que portava intervingut.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Cornellà de Llobregat