Dues persones moren en un accident a la B-23 a Molins de Rei

Una de les que va perdre la vida era el conductor, de 60 anys i veí de Sant Joan Despí

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera B-23, al punt quilomètric 9.6 a Molins de Rei. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 19.47 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes es van veure implicats en un accident, un dels quals va sortir de la via, va caure per un marge i va quedar bolcat. Dues persones en aquest vehicle van quedar atrapades i van perdre la vida. Es tracta d’una dona, la passatgera posterior del vehicle, F.N.T., de 91 anys i veïna de l’Hospitalet de Llobregat, i d’un home, el conductor, M.L.M., de 60 anys i veí de Sant Joan Despí. A banda, dues persones van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital de Bellvitge, i dues persones més van resultar ferides lleus, però van ser ateses i van rebre l’alta al lloc dels fets.

ac08082e 2a87 48bc bb4d a3e762f4e74d alta libre aspect ratio default 0

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, hi va haver diferents restriccions a la B-23 a Molins de Rei en sentit Barcelona i això va provocar retenció.

Redacció / Fotos: Arxiu-Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix