Detingut un home per robar set bicicletes en un aparcament a Gavà

El presumpte lladre, veí del Prat de Llobregat, les havia sostret entre octubre i desembre forçant l’entrada i trencant l’encadenat

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat dijous 15 de desembre, un home, de 46 anys i veí del Prat de Llobregat, com a presumpte autor del robatori de set bicicletes a Gavà.

Captura de pantalla 2022 12 19 a las 18.34.11

Els investigadors de la policia autonòmica catalana van comprovar que durant el periode entre octubre i desembre -d’aquest mateix any- havien sostret un total de set bicicletes d’una mateixa zona del municipi gavanenc. Concretament, l’Aparcament de Bicibox del carrer Salamanca (davant l’Estació de la Renfe). El lladre utilitzava el mateix modus operandi per delinquir. Així, forçava una de les portes d’entrada a l’aparcament i, després, trencava l’encadenat enduent-se les bicicletes. Les denúncies dels seus propietaris van posar en alerta els Mossos d’Esquadra.

robatori bicis gava

Després d’una intensa investigació, i amb el suport de les càmeres de vigilància de la zona, els agents policials van poder identificar la persona, que va ser detinguda. El presumpte autor dels robatoris, amb vint antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i, posteriorment, va quedar en situació de llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Google Maps-Mossos d'Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix