Cinc detinguts per cultiu de cànnabis a Molins de Rei

La Guàrdia Urbana va comissar  més de 4.000 plantes i 28,4 kg de cabdells

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei va detenir,el passat dijous 15 de desembre, cinc persones per un delicte contra la salut pública. En la intervenció, es va localitzar una plantació de cànnabis - més de 4.000 plantes de marihuana i 28,4 kg de cabdells- a l’interior d'una nau situada al polígon industrial de la Riera del Molí. La nau estava distribuïda en nou sales independents, vuit d’aquestes preparades pel cultiu de cànnabis amb llums i ventiladors i la novena sala per assecar els cabdells.

20221216 115733

Prèviament a l’actuació policial, les patrulles de la Guàrdia Urbana van detectar una forta olor de cànnabis a l'exterior de la nau i en el moment de realitzar una inspecció des de l’exterior van localitzar cinc persones fugint pels terrats de les naus. Dos dels detinguts es van precipitar pel terrat d'una de les naus contínues en cedir el sostre i van haver de ser traslladats a un centre hospitalari, els altres tres detinguts van ser rescatats del terrat amb una escala, amb l'ajuda del cos de Bombers, per evitar una precipitació.

Els detinguts van passar a disposició judicial, traslladant la investigació dels fets al cos de Mossos d'Esquadra.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix