Detenen deu seguidors de la UE Cornellà per agressió a aficionats rivals

Els fets es remunten al passat 25 de setembre quan es va produir una baralla tumultuària entre aficions a l’Splau, i a cinc dels detinguts se’ls ha dictat una ordre de no apropament a menys de 1.000 metres de qualsevol estadi on disputi un partit de futbol de l’entitat verda

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Comissaria General d’Informació van detenir el passat dia 13 de desembre, deu persones, integrants d’un grup d’aficionats radicals de la UE Cornellà, anomenats Cornehools, per la seva presumpta participació en una agressió a un grup de seguidors d’un equip rival, el CD Castelló.

f431e901 9d8c 442f 90f1 d22a01b2e7ff 16 9 discover aspect ratio default 0

Els fets es van produir el passat 25 de setembre, poques hores abans de l’inici del partit de la Primera RFEF, quan es va produir una baralla tumultuària entre aficions rivals en el centre comercial Splau proper a l’estadi de futbol. A conseqüència d’aquesta baralla, diverses persones van resultar ferides i dues d’elles van requerir assistència hospitalària.

detencio mossos

La investigació va permetre, el passat 13 de desembre, detenir deu seguidors de l’equip local com a responsables de l’atac. Als detinguts se’ls acusa d’un delicte de lesions, baralla tumultuària i un delicte d’odi, atès que l’origen de l’agressió seria la ideologia antagònica dels dos grups de seguidors. La investigació ha estat supervisada per un jutjat de Cornellà de Llobregat.

Els detinguts van passar el dia 14 de desembre a disposició judicial i, posteriorment, van quedar en situació de llibertat amb càrrecs. A més, per a cinc d’ells es va acordar judicialment una ordre de no apropament a menys de 1.000 metres de les instal·lacions esportives on la UE Cornella disputi un partit de futbol. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Redacció / Fotos: LPdB-Arxiu-Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix