Detenen dos homes per robar cable de l'enllumenat públic a l'Alt Penedès

Imprimeix

Gràcies a les gestions d'investigació i a la informació facilitada pels testimonis, conjuntament amb la col·laboració dels organismes municipals, els agents dels Mossos d’Esquadra van aconseguir identificar-los

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir, el dimecres 14 de desembre, dos homes de 40 i 44 anys i veïns de Cervelló, com a presumptes autors d'un delicte de furt i un delicte de danys.

cabke.detinguts 2

La investigació es va iniciar a mitjans del mes d'octubre quan els investigadors van tenir coneixement de la sostracció del cablejat de disset fanals al municipi de Pacs del Penedès. Els autors dels fets havien obert els fanals ubicats al camí del Salinar i havien sostret el cablejat del seu interior.

cable detinguts 3

Gràcies a les gestions d'investigació i a la informació facilitada pels testimonis, conjuntament amb la col·laboració dels organismes municipals, els agents van aconseguir identificar dos dels presumptes autors dels fets. Finalment, el 14 de desembre, els investigadors van detenir els dos homes investigats. Els arrestats, després de declarar en seu policial, resten a l'espera que els citi el jutge instructor. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)