Desmantellada una banda dedicada al robatori a hotels i estancs

Imprimeix

Després de la seva detenció, quatre d'ells ja han ingressat a la presó, ha informat la Policia de la Generalitat, que en total els imputa 17 robatoris a estancs a poblacions com Gavà, Viladecans, El Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Vilassar de Dalt, Granollers, Rubí, Esplugues de Llobregat i Les Mallorquines (Girona).

Pel que fal als hotels, se'ls imputen onze robatoris a Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat, però també a Molins de Rei, Sant Joan Despí, Ripollet i Montcada i Reixac.

De vegades, atracaven dos hotels en una mateixa nit, mentre que en el cas dels estancs, podien ser fins a quatre, segons els Mossos.

Motocicletes

Robaven un vehicle per perpetrar els assalts, però feien servir motocicletes en el cas dels hotels, a on entraven a les recepcions portant el casc, amenaçant els treballadors amb una arma de foc .

En els robatoris en estancs, atracaments en hotels i robatoris de cotxes, els delinqüents haurien aconseguit uns 300.000 euros, sense comptar el valor dels danys comesos.

La pràctica totalitat dels integrants del grup són joves d'entre 20 i 30 anys, residents en localitats del cinturó metropolità de Barcelona.

Els detinguts són Pere GB, de 25 anys, Manuel CF, de 21; Salvador FG, de 28, Rafael MF, de 29; Ardaldji DD, de 25; Antonio Manuel RJ, de 24, Víctor PB, de 20, i Juan Andrés CF, de 19 anys, segons fonts policials.

Tot i que formaven part d'una mateixa banda, els membres que es dedicaven a atracar hotels no feien el mateix amb els estancs i al revés.

Els vehicles robats han estat recuperats pels Mossos que van registrar també domicilis a Cornellà de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

Redacció | Foto: Mossos d’Esquadra