Detenen dues persones que van fugir d'un l'avió a l'Aeroport del Prat

Una dona embarassada va simular que es posava de part per efectuar l'aterratge per emergència mèdica

Un total de vint-i-vuit persones d'un vol procedent de Casablanca i amb destí Estambul van aprofitar ahir a la matinada un aterratge d'emergència a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat per fugir de l'avió, segons van explicar fonts de la delegació del govern espanyol a Catalunya. Una dona embarassada va simular que es posava de part i cap a les 4.30 de la matinada es va rebre l'avís per efectuar l'aterratge per emergència mèdica. En el moment de desembarcar la dona, el grup va aprofitar per intentar fugir. Els policies que hi havia a la pista d'aterratgevan interceptar catorze persones, també la dona embarassada. D'aquests, cinc van tornar a l'avió perquè ells mateixos van voler i el personal de l'avió ho va acceptar.

Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van detenir una persona fora de l'aeroport, i la Guàrdia Civil va detenir una a dins. La policia buscava, al tancament de la present notícia, les altres dotze persones que van aconseguir fugir.

62b441ce15b95.r d.2637 1617

El vol, de la companyia Pegasus, portava 228 passatgers. Una d'elles, embarassada, va assegurar que havia trencat aigües, motiu pel qual es va demanar un aterratge d'emergència. L'aeroport va activar el protocol habitual, desplaçant a la pista dues patrulles de la Guàrdia Civil, una de la Policia Nacional i els serveis mèdics. La dona va ser trasllada a l'hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat, on no se li van trobar indicis d'estar de part. Ha estat detingut per desordres públics pel fet d'haver fingit el part.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix