Presó pel presumpte autor de tres robatoris en domicilis de Martorell

Imprimeix

Els agents van localitzar el jove, que portava amagats una llanterna i cinc monedes de col·leccionista, quan sortia de la zona boscosa propera als habitatges violentats

Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 30 de novembre, un home de 23 anys com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força interior de domicili.

Els fets van succeir al mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents, que estaven realitzant un servei preventiu de robatoris, van rebre un avís que s’estava cometent un robatori en un domicili a la urbanització de Can Cases de la localitat de MartorellImmediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca dels autors que havien fugit a peu cap a una zona boscosa propera. Tanmateix, en el marc de la recerca, els agents van tenir coneixement que s’havia comès un segon robatori amb força a la mateixa urbanització.

detingut martorell0

Després de més d’una hora de recerca a la zona, els agents van localitzar un jove que sortia de la zona boscosa, el qual coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Aquest jove portava amagats una llanterna i cinc monedes de col·leccionista sostretes en un dels domicilis violentats anteriorment. Finalment, davant les evidencies els agents el van detenir com a presumpte autor dels robatoris. Posteriorment, els investigadors van aconseguir vincular el detingut amb un tercer robatori comès a la urbanització el mateix dia dels fets.

L’arrestat, amb dos antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra (arxiu)