Condemnen a presó al taxista que va agredir tres joves a Viladecans

Imprimeix

El jutge també li va imposar una multa de 1.350 euros de multa i una indemnització de 1.616 euros per les víctimes pels delictes d'atemptat contra els drets i les llibertats i lesions

 

El jutge ha condemnat a sis mesos de presó i una multa de 1.350 euros pels delictes d'atemptat contra els drets i les llibertats i lesions al taxista que va colpejar i insultar tres joves per la seva condició sexual. Alhora, va establir una indemnització de 1.616 euros per les víctimes. Els fets van tenir lloc a la discoteca Row de Viladecans el març de 2019 quan, segons la sentència, l'home va aparcar el seu vehicle "de forma intencionada" a l'aparcament de la sala de festes i va increpar de forma reiterada una parella de dues noies que estava fent-se un petó titllant-les de "marranes", entre altres insults. En demanar-li explicacions, l'home va baixar del taxi i va agredir a la parella i a una altra jove que es trobava a l'indret.

Captura de pantalla 2022 11 24 a las 19.52.41

En aquesta línia, la sentència també assenyala que l'home havia expressat una ideologia manifestament xenòfoba i intolerant en relacions d'un mateix sexe a les seves xarxes socials. Alhora, va absoldre les acusades de qualsevol delicte en considerar que la versió del taxista que assenyalava que també l'havien agredit i havien colpejat el seu vehicle "no era creïble."

Redacció / Fotos: Arxiu