Presó per a un lladre de domicilis a Sant Joan, Esplugues i l’Hospitalet

Imprimeix

En dos dels robatoris va utilitzar la violència i intimidació quan es va trobar els propietaris en el seu interior

Els Mossos d’Esquadra van detenir in fraganti un home de 28 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força interior de domicili.

El dissabte 5 de novembre,  dotacions de la comissaria de Cornellà de Llobregat van rebre l'avís de dos robatoris amb força en dos domicilis de Sant Joan Despí. Gràcies a la descripció facilitada per diferents testimonis, uns minuts més tard, els agents van localitzar i detenir el presumpte autor. Posteriorment, la Unitat d'Investigació d'Esplugues de Llobregat van poder relacionar l'arrestat amb dos robatoris més interior de domicili, comesos entre els  mesos d'octubre i novembre, a Esplugues de Llobregat. L'arrestat, amb quinze antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

1462094608 977244 1462094727 noticia normal

Posteriorment, els investigadors de les comissaries de l'Hospitalet de Llobregat  i Esplugues de Llobregat el van tornar a detenir, el 15 de novembre,  com a presumpte autor de quatre robatoris a domicilis més, comesos durant les darreres setmanes, als dos municipis. Cal esmentar que dos dels robatoris, un a Esplugues de Llobregat i un a l'Hospitalet de Llobregat, van ser amb violència i intimidació quan el lladre es va trobar els propietaris al seu interior. Finalment, l'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

E5TfkytXIAgP662

Les detencions s'emmarquen en el dispositiu de prevenció i reacció de seguretat ciutadana, específic de la comissaria d'Esplugues de Llobregat, amb la participació de la Policia Local, per prevenir els robatoris amb força en domicilis i les gestions realitzades per la seva Unitat d'Investigació i la de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra (arxiu)