Detenen in fraganti dos homes mentre robaven en domicilis a Sant Just

Imprimeix

Les detencions s'emmarquen en el dispositiu de prevenció i reacció de seguretat ciutadana  

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el divendres 11 de novembre, dos homes de 38 i 39 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a un domicili de Sant Just Desvern i un delicte de desobediència als agents de l'autoritat.

61ea46966d477.r d.320 213 0

Els fets van succeir el mateix dia, cap al migdia, quan els agents que estaven realitzant un patrullatge de prevenció de robatoris al municipi de Sant Just Desvern i van observar dos homes que, en adonar-se de la presència policial, van girar cua i van intentar marxar ràpidament del lloc, llençant una motxilla i una bossa blanca a terra.

Els agents van aconseguir aturar els dos homes i els van escorcollar. Les motxilles portaven diferents eines que normalment utilitzen el lladres per a cometre robatoris amb força, en l'escorcoll també els van intervenir diferents objectes que podien provenir d'algun il·lícit, com ara ampolles de vi, aparells electrònics i joies. Així, davant les evidències els van detenir. 

fotonoticia 20221115090159 1200

Fruit de les indagacions policials, els agents van aconseguir relacionar els objectes i els detinguts amb el robatori amb força comès uns minuts abans en un domicili de Sant Just Desvern. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)