Desmantellada una plantació de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van desmantellar, divendres 11 de novembre, una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi de Sant Andreu de la Barca i van detenir dos homes, de 20 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

1200 1605447486foto 3721311

La investigació es va iniciar el 10 de novembre quan agents de la comissaria de Martorell van rebre avís, a través del telèfon d’emergències 112, que hi podria haver una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi de Sant Andreu de la Barca. Immediatament, les dotacions policials es van adreçar a la zona i van comprovar que la nau desprenia una forta olor característica de la marihuana i que al seu interior hi havia dues persones. Els agents van comprovar que hi havia una plantació de marihuana amb una escomesa il·legal a la xarxa elèctrica i dues persones que s’encarregaven de la plantació. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública i un delicte de fluid elèctric. L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició on es van intervenir gairebé 500 plantes de marihuana, es va desmantellar la infraestructura de la plantació i es va desconnectar l’escomesa il·legal.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)