Detenen l'autor d'un robatori amb violència en una benzinera a Gavà

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van localitzar en el domicili del lladre l'arma simulada i la roba emprades en el robatori 

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Gavà van detenir, dijous 10 de novembre, un home de 42 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a una benzinera del municipi.

Captura de pantalla 2022 11 15 a las 8.11.52

Els fets van tenir lloc el 18 d'octubre a una benzinera de la C-245, terme municipal de Gavà, poc després de les onze del matí quan un home amb la cara mig coberta amb una mascareta quirúrgica va intimidar la caixera de la benzinera amb una presumpta arma de foc, es va apropiar els diners de la caixa enregistradora i va fugir ràpidament del lloc.

Els investigadors van fer les indagacions necessàries fins a identificar l'autor del robatori violent i finalment, el dijous 10 de novembre van detenir-lo. En el seu domicili, al qual van accedir i escorcollar amb la preceptiva ordre de registre i perquisició judicial, els mossos van localitzar l'arma simulada i la roba emprada en el robatori amb intimidació. L'arrestat, amb set antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Google Maps-Mossos d’Esquadra (arxiu)