Un home provoca el pànic en un restaurant de Sant Joan Despí

Imprimeix

L’autor, que ha ruixat amb un producte líquid l’interior de l’establiment de restauració provocant una forta pudor i fortor, és veí de l’edifici on hi ha el local i tenia constants conflictes amb el seu propietari

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Sant Joan Despí acusat d’un delicte contra la salut pública i un altre de lesions. Els fets han passat avui, al voltant de les 13 hores, al restaurant L’Oucomballa del carrer Marquès de Monistrol, al barri Residencial Sant Joan (barri de TV3) de la localitat baixllobregatina.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’home tenia constants conflictes amb el propietari de l’establiment de restauració encara que es desconeix de quina mena (hi havia amenaces prèvies d’aquesta persona). L’autor dels fets era veí de l’edifici on s’ubica el restaurant en els baixos de l’immoble.  

Captura de pantalla 2022 11 12 a las 17.58.55

Avui, a l’hora de dinar, l’home ha ruixat amb un producte líquid l’interior de l’establiment, sense cap avís previ, provocant una forta pudor i fortor. Els clients i treballadors que hi havien en aquell moment han hagut de marxar precipitadament el local. Alguns d’ells han hagut de ser atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) amb els ulls plorosos i tos irritant producte de la reacció química del producte. Quatre persones han hagut de ser traslladades a l’Hospital Moisès Broggi del mateix municipi.

Els agents policials, que s’han traslladat ràpidament al lloc dels fets després de l’avís, han pogut detenir l’autor, que ha estat traslladat a la comissaria.

Redacció / Fotos: Google Maps