Detinguts els cinc implicats en una agressió a un mosso a Castelldefels

Imprimeix

El primer va presentar-se voluntàriament dimecres passat a una comissaria, dos més van ser detinguts ahir en un dispositiu de localització, i els dos darrers detinguts s'han fet durant el dia d'avui

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut cinc persones, tres homes i dues dones d’entre 21 i 25 anys, com a presumptes autores d’una agressió a un mosso d’esquadra fora de servei, que va mitjançar en una discussió entre un taxista i una noia la matinada de dissabte passat a la localitat de Castelldefels. Se’ls hi atribueixen delictes de lesions, robatori amb violència i intimidació i atemptat contra un agent de l’autoritat.

1200 1640245177foto 3884722

El dia 9 de novembre un dels presumptes implicats en l’agressió es va presentar a dependències policials, on va ser detingut. L’endemà, en un dispositiu de localització, els investigadors van detenir un home i una dona més a les poblacions de Viladecans i Barcelona. A banda, durant el dia d'avui s'han realitzat dues entrades i escorcolls als domicilis dels investigats, a la localitat de Viladecans. Avui divendres s'han detingut dues persones més relacionades amb l'agressió. Una noia s'ha presentat a dependències policials i un altre noi ha estat localitzat pels investigadors a la població de Gavà.

detencio 0107

Una sisena persona va declarar en seu policial com a investigada per la seva presumpta relació amb els fets. La investigació continua oberta.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra (arxiu)