Brutal agressió a un Mosso d’Esquadra a Castelldefels

Imprimeix

L’agent, fora de servei, intentava intervenir en una discussió entre una noia i un taxista

Els Mossos d’Esquadra estan investigant l’autoria d’una brutal agressió a un agent de la policia autonòmica ahir diumenge a Castelldefels.

Els fets van passar aquest diumenge 6 de novembre, al voltant de les 7:30 hores al carrer Doctor Trueta del municipi castelldefelenc. Un agent policial fora de servei va observar una forta discussió entre una taxista i una noia, després de deixar dues companyes de la dona a Gavà. El mosso va intentar intervenir per apaivagar els ànims.

Captura de pantalla 2022 11 07 a las 8.32.18

Una vegada identificat com a agent policial i en plena discussió, la noia va trucar pel seu mòbil a uns amics que, poc després, van aparèixer amb un cotxe. Sense cap motiu aparent, els tres joves van iniciar una baralla amb el mosso, agredint-lo amb diversos cops de puny a la cara i robant-li la seva identificació. Posteriorment, la noia i els seus tres companys van fugir del lloc amb un cotxe de color negre, que va ser localitzat poc temps després a Gavà. El Mosso d’Esquadra va ser traslladat a un centre sanitari pròxim on va necessitar vint-i-set punts de sutura.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Google Maps