Detinguts dos falsos operaris d’una companyia elèctrica

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra els van localitzar a Sant Esteve Sesrovires i Abrera, mentre que també van identificar dues persones més relacionades amb els fets

 

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra van identificar quatre homes que es feien passar per operaris d’una companyia d’electricitat. Dos d’ells, amb antecedents i en cerca i captura, van ser retinguts i, posteriorment, van passar a disposició judicial. Els altres dos van quedar en llibertat.

Els fets van tenir lloc el passat divendres 21 d’octubre, quan un mosso de la unitat d’investigació de Martorell, fora de servei i veí del municipi sesrovirenc, va observar quatre persones que estaven en una actitud sospitosa mirant un immoble amb la presumpta intenció de cometre un fet delictiu. Ràpidament, va alertar als seus companys -al voltant de les onze del matí-. Amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires i d’Abrera van iniciar la recerca dels quatre homes.

FfhJRWwXoAMT6R4

En una primera acció dels Mossos d’Esquadra es va detenir un d’ells a Sant Esteve Sesrovires, i es va comprovar durant la seva identificació que tenia antecedents i estava en cerca i captura. Els altres tres també van ser localitzats, en aquest cas al terme municipal d’Abrera. Una vegada identificats van comprovar que un d’ells també tenia una ordre de cerca i captura. Dos d'ells van ser detinguts, i els altres van quedar en llibertat. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)