Atropellament mortal d’una persona per un tren a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

La línia ferroviària R4 de Rodalies ha quedat interrompuda durant més d’una hora

La línia ferroviària R4 de Rodalies ha quedat interrompuda des de primera hora del matí (5:50h) entre les estacions de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat per l'atropellament d'una persona que ha envaït la zona de vies -prop del pas a nivell- i ha mort a l’acte, ha informat Renfe. Segons fonts policials, tot fa indicar que ha pogut ser un suïcidi.

Per indicació dels Mossos d’Esquadra, Adif ha interromput la circulació de trens en tots dos sentits de la circulació, a l'espera de l'arribada del forense i la decisió que prengués l'autoritat judicial. Els trens en sentit nord han arribat fins a Molins de Rei i els que anaven en sentit sud s’han detingut a L’Hospitalet de Llobregat. Posteriorment, la circulació s’ha restablert a les 7:10 hores després de ser retirat el cadàver de la persona que ha estat atropellada.

P190416065

Renfe ha contactat amb les empreses de la zona per poder establir un servei alternatiu per carretera, però no ha trobat disponibilitat en estar prestant altres serveis, principalment de transport escolar.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs (trenscat)