Detenen a l’aeroport tres membres d’una organització de tràfic de drogues

Imprimeix

L’acció de la Policia Nacional ha estat a l’interior mateix de l’avió minuts abans que la nau s’enlairés i que poguessin fugir

La Policia Nacional vha detingut a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat tres membres d'una organització dedicada al tràfic de drogues. Segons ha informat la policia, les detencions s'han fet a l'interior mateix d'un avió minuts abans que la nau s'enlairés i que tots tres poguessin fugir cap als Estats Units. Prèviament, els agents havien trobat una plantació de marihuana 'indoor' que funcionava a ple rendiment en una finca de més de 1.000 m2 a Llagostera amb més d'un miler de plantes. Dels tres detinguts, dos han quedat en llibertat amb càrrecs mentre que s'ha decretat presó provisional sense fiança per al líder de l'organització.

prat drogues 2

Les detencions han estat possibles gràcies a la col·laboració entre els grups de Policia Judicial de Sant Feliu de Guíxols i l'Aeroport del Prat. L'actuació s'emmarca en l'operació 'Gartio/Emperador II' i la investigació es remunta a principis del mes de gener, quan els investigadors van confirmar les sospites després de nombroses vigilàncies a la finca on hi havia la plantació de marihuana.

prat drogues

En el registre domiciliari es van confiscar 41 kg de marihuana i 4.000 dòlars de diners en efectiu. Un cop practicats els registres va començar l'operatiu contrarellotge per detenir els integrants de l'organització.  D'altra banda, els informes tècnics de la companyia elèctrica van demostrar que el frau de fluid elèctric era de més de 71.000 euros.

Redacció / Fotos: Policia Nacional (arxiu)