Intervenen a una empresa de Molins un carregament marihuana i d'haixix

Imprimeix
Arran d'una trucada dels treballadors de l'empresa per un palet que els resultava sospitós, els investigadors van comprovar que desprenia una forta olor de marihuana
El dia 7 de juliol de 2022 agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud van intervenir vuitanta-cinc kilograms de marihuana i cinquanta-tres més d'haixix quan estava preparada per ser enviada a França.
Cpia de 2. FOTOVDEO 45 cLKtIgL
Els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada d'una empresa de transports ubicada a Molins de Rei on els informaven que en el seu magatzem tenien un palet de mercaderia per transportar que semblava sospitós, moment en el qual els agents es van adreçar al lloc per fer comprovacions.
Cpia de 2. FOTOVDEO 45 2 jeQfmLz 3
Un cop a l'empresa els investigadors van comprovar sense cap mena de dubte que el palet desprenia una forta olor de marihuana. Un cop van obrir les caixes dipositades al palet, van poder comprovar que contenia diverses bosses amb marihuana amb un pes total de 85kg, i també diverses tauletes d'haixix amb un pes de 53kg.
Redacció / Fotos: Mosso d'Esquadra