Una fuga de gas interromp la circulació de trens a Rodalies R4 Sud

Imprimeix

Uns treballadors d’una obra haurien perforat involuntàriament una canonada de gas propera a les vies a Sant Joan Despí

La circulació ferroviària ha quedat interrompuda -al tancament de la present notícia- des de l'inici del servei entre l'Hospitalet i Martorell, a Barcelona, per una fuga de gas propera a les vies a Sant Joan Despí, la qual cosa afecta la línia de Rodalies R4 sud, han informat Renfe i Protecció Civil, que ha activat una prealerta del pla Ferrocat. Segons apunten els Bombers de la Generalitat, uns treballadors que estan fent unes obres haurien perforat involuntàriament una canonada de gas.

bombers10

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat dues dotacions per recolzar als tècnics que han acudit a reparar l'avaria, encara que no han hagut de fer cap desallotjament.

A causa d'aquesta incidència, Renfe ha disposat que els trens de l’R4 nord iniciïn o finalitzin el seu recorregut a L'Hospitalet de Llobregat. Els trens de l’R4 sud funcionaran entre Sant Vicenç de Calders–Martorell i des d'allí es derivaran a trens de FGC, mentre el tram Martorell–l’Hospitalet quedarà sense servei, al no haver estat possible establir un servei alternatiu per carretera.

Renfe està informant d'aquesta incidència a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client.

Redacció / Fotos: Arxiu