Detenen tres homes com a presumptes autors de robatoris a bancs

Els lladres actuaven en horaris en els quals les entitats estaven tancades, forçaven els vidres d’accés per accedir-hi i robaven mòbils, tauletes o ordinadors entre les quals hi ha una del Prat de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona) van detenir entre el 3 i el 7 de juliol tres homes de 21, 36 i 47 anys com a presumptes autors de nou robatoris amb força a Barcelona, un al Prat de Llobregat i un a l’Hospitalet de Llobregat a entitats bancàries. També hi ha un quart home presumptament implicat que està investigat per aquests fets.

La investigació es va iniciar a finals de febrer quan els mossos van tenir coneixement d’un robatori amb força en una entitat bancària de Sarrià-Sant Gervasi on fora d’horari comercial dos homes van accedir a l’establiment amb un martell i a cops de peu van trencar la vidriera i van accedir a l’interior per sostreure principalment aparells d’electrònica.

Captura de pantalla 2022 07 22 a las 8.17.29

Durant els mesos posteriors –i fins a principis de juliol- els detinguts van cometre més d’una desena de robatoris similars. Els lladres van emprar el mateix modus operandi per a la resta dels fets: accedien amb força amb algun tipus d’eina per trencar els vidres del local amb l’objectiu de sostreure mòbils, tauletes, ordinadors, entre d’altres objectes que hi havia a l’interior de les entitats.

Captura de pantalla 2022 07 22 a las 8.17.58

Les indagacions van permetre la relació de diverses persones implicades en aquests robatoris i que mantenien el mateix denominador comú. A través de l’anàlisi de les càmeres de seguretat de les entitats assaltades es va identificar els autors, ja que les característiques físiques coincidien plenament amb els detinguts. A més, es dona el cas que en alguns dels robatoris comesos un dels autors havia accedit prèviament en horari comercial al banc i va ser reconegut posteriorment per treballadors de l’entitat.

FYMDR45X0AEzIpO

Després de la detenció dels presumptes autors es van realitzar dues entrades i perquisicions en domicilis on es van trobar indicis que els relacionaven amb la més d’una desena de robatoris a bancs. Arran d’aquests escorcolls, també s’ha pogut establir la participació dels arrestats en un dotzè robatori amb força en una òptica al mes de maig també a Barcelona. Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix