Presó per a dos homes per un doble robatori amb força a Sant Just Desvern

Imprimeix

Les detencions s'emmarquen dins d'un dispositiu policial de prevenció contra els robatoris interior de domicili

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir el passat dissabte 9 de juliol, dos homes, de 28 i 35 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força interior de domicili.

Els fets van succeir el mateix 9 de juliol quan poc després de les 23.00 hores la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Esplugues va rebre un avís alertant d'un presumpte robatori amb forca a una casa a Sant Just Desvern. Immediatament, les patrulles es van desplaçar fins al lloc del presumpte robatori  on van localitzar una caixa de seguretat de grans dimensions a la tanca perimetral de la casa i, quan els agents van accedir al domicili, van comprovar que estava tot regirat i aparentment havien patit un robatori amb força. Els agents van fer una recerca pels voltants de la casa amb la informació recollida pels testimonis de la fugida dels lladres i van localitzar dos homes amagats en una zona boscosa molt propera, juntament amb els estris emprats en robatoris amb força i les joies sostretes del domicili. Malgrat que els dos homes, en detectar la presència policial, van intentar fugir camp a travessa, els mossos els van interceptar i detenir pel robatori amb força interior de domicili.

FXplWO6UsAg1p J

Posteriorment, resultat de l'anàlisi de les joies i objectes de valor recuperats els agents van determinar que, prèviament a la casa forçada, els detinguts venien de forçar un altre domicili també a Sant Just Desvern, motiu pel qual els van tornar a detenir per aquest segon fet. Les joies recuperades han estat retornades als seus legítims propietaris. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts, amb set antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Esplugues i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)