Un robatori de criptomonedes acaba a trets a Castelldefels

Imprimeix

Els lladres van lligar dues persones en una habitació d’un aparthotel i, posteriorment, van fugir del lloc en dos cotxes

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un robatori amb violència a dues persones dedicades a la compravenda de criptomonedes que es va produir dimecres 13 de juliol a la tarda a Castelldefels, en el qual un dels implicats va fer diversos trets amb una arma de foc, sense tocar ningú.

L'incident va tenir lloc a les tres de la tarda, quan els agents policials van rebre l'avís que hi havia dues persones lligades en una habitació d'un aparthotel de Castelldefels i que s'havien sentit trets. Segons fonts consultades, unes persones van entrar a l'habitació de les víctimes, dedicades a la compravenda de criptomonedes, els van apuntar amb una pistola i les van lligar amb brides, amb la intenció d'aconseguir una transacció d'aquest tipus de divises.

1040857

A l'exterior de l'habitació hi havia una altra persona que anava amb les víctimes que va aconseguir forcejar amb l'assaltant que portava l'arma, se la va emportar i va efectuar tres trets, sense deixar cap ferit. Les beines dels tres trets, així com l'arma, van ser localitzats pels Mossos al mateix establiment.

No obstant això, els assaltants van fugir del lloc en dos cotxes i els policies, que també investiguen si es van emportar algun botí, els estan buscant i encara no han practicat cap detenció.

Redacció / Fotos: Google Maps-Mossos d’Esquadra