Identifiquen a Castelldefels dos lladres de rellotges de luxe

Imprimeix

Utilitzaven una motocicleta per cometre els robatoris i que en un mes estarien implicats en almenys tres fets

Els Mossos d’Esquadra del grup regional Titani de Barcelona especialitzat en la investigació de robatoris violents de rellotges han detingut dos homes, de 40 i 44 anys, com a presumptes autors de dos robatoris violents i una temptativa de robatori violent a la via pública de rellotges. Els dos detinguts actuaven des d’una motocicleta per assegurar-se la fugida i per actuar de manera més ràpida.

El passat 10 de juliol, efectius de la Policia Local de Castelldefels van aturar una motocicleta que s’havia donat a la fugida després de ser requerits els seus ocupants per identificar-se. Els dos detinguts eren dos homes, un dels quals es va identificar amb documentació falsificada.

Captura de pantalla 2022 07 14 a las 7.48.18

El Grup Regional d’Investigació Titani, creat a la regió policial de Barcelona, amb el suport del Grup de Fura Regional de Barcelona, tenia una investigació oberta relacionada amb aquesta motocicleta i les dues persones que la utilitzaven que presumptament estaven implicats en robatoris violents de rellotges de luxe a la ciutat i altres poblacions costaneres de territori català.

Els detinguts van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció de Gavà. Els investigadors de Titani, que estaven fent seguiments al grup, van comprovar que les dues persones agafaven un tren per marxar direcció Girona amb la intenció de sortir de Catalunya i dirigir-se cap al seu país. Per evitar que marxessin, els van detenir i, d’aquesta manera, van frustrar la seva voluntat de marxar del nostre país i evitar la seva detenció.

Captura de pantalla 2022 07 14 a las 7.47.49

Fruit de les gestions d’investigació, els mossos van poder relacionar-los amb dos robatoris amb violència, un tercer en grau de temptativa i dos delictes de lesions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra