A presó per abusar de menors simulant ser representant de ‘gamers’

Imprimeix

Va ser detingut a Sant Just Desvern on es van trobar més d’un centenar de vídeos de contingut pedòfil

Un home, de 37 anys, ha ingressat a la presó després de ser detingut per la Guàrdia Civil a Sant Just Desvern acusat d'abusar sexualment de menors i gravar-los, fent-se passar per representant de famosos 'gamers' per apropar-se a les seves víctimes i mantenir trobades tot sols.

L'operació es va iniciar fa un any amb la denúncia de la mare d'un menor a Castelló, ha informat aquest dimecres la Guàrdia Civil, que ara com ara ha identificat cinc víctimes, encara que els indicis apunten al fet que almenys n'hi ha catorze més. En el registre del domicili del detingut, la Guàrdia Civil va descobrir fins a 105 vídeos de contingut pedòfil on apareixien víctimes menors d'edat.

2022 07 13 op jokoa castellon 01

A través de xats de videojocs online i de xarxes socials de 'gamers', el detingut contactava amb menors, es guanyava la seva confiança, entaulava una relació amistosa i comprava la seva amistat amb regals. El pas següent que donava era mostrar-los tot tipus de pornografia per aconseguir animar els menors a què realitzessin diferents actes sexuals. Així mateix, feia sessions de vídeo-xat que eren gravades sense coneixement de les víctimes, i a vegades apareixia ell en alguns vídeos realitzant actes sexuals davant els menors. L'última fase de la conducta delictiva consistia a fer-se passar per representant de jugadors del món dels videojocs per tenir accés a les víctimes. D'aquesta manera, tractava de guanyar-se la confiança de les famílies i després de diverses cites i trobades aconseguia quedar-se tot sol amb el menor amb la finalitat de tenir la possibilitat de mantenir contacte físic.

uardiacivilsantjust.3

El detingut va ser posat a disposició davant el Jutjat de Guàrdia d'Esplugues de Llobregat, que va decretar el seu ingrés a la presó. La Guàrdia Civil continua treballant en l'anàlisi de les dades obtingudes del material confiscat, així com en la plena identificació de la resta de víctimes.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil