Un incendi crema dues barraques d’una explotació ramadera a Sant Vicenç

Abans de l’inici del foc havien discutit un home i la propietària, que es va negar a vendre un xai

Un incendi en una explotació ramadera va cremar, ahir a primera hora del matí, dues barraques amb animals en una zona propera al quilòmetre sisens de l’A-2 al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. A més, el foc també va afectar uns cinquanta metres quadrats de vegetació (canyes) així com diverses bales de palla. Una dona, que havia inhalat fum, va resultar ferida també a la mà per la qual cosa va ser evacuada a un centre sanitari pròxim pel SEM.

Els Bombers de la Generalitat van haver d’activar un total de catorze dotacions per apagar el foc que es va iniciar a les 7:30 hores, que va estar controlat a les 11:43 hores tot i que dues dotacions es van quedar per controlar qualsevol revifalla de foc.

foc svh

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, abans de l’inici de l’incendi havien discutit un home i la propietària de l’explotació ramadera perquè li volia comprar un xai i ella es va negar a vendre-li. Segons les primeres investigacions dels Mossos d’Esquadra, la dona no va poder identificar el presumpte autor de l’incendi. Els agents policials han iniciat una investigació per aclarir les causes i l’inici del foc.

Els animals no van resultar afectats, segons fonts policials, i s’han quedat sota la tutela d’una altra persona fins que no es recuperi de la ferida la propietària.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix