Detingut a l’Aeroport del Prat un fugitiu que traficava amb drogues

L’home estava acusat de formar part, juntament amb altres set implicats, d'un grup dedicat a encarregar i transportar, des d'Espanya fins a Alemanya, camions carregats de marihuana

La Policia Nacional ha detingut en l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat un home reclamat per les autoritats d'Alemanya per tràfic de drogues i pertinença a un grup criminal.

El detingut, que acompanyava la seva dona i el seu fill que anaven a agafar un vol amb destinació a Frankfurt (Alemanya), està acusat de formar part, juntament amb altres set implicats, d'un grup dedicat a encarregar i transportar, des d'Espanya fins a Alemanya, camions carregats de marihuana, ha explicat aquest dimarts el Cos Nacional de Policia. En concret, a l'home se li atribueix l'encàrrec d'un camió carregat amb seixanta quilos de marihuana des d'Espanya fins a la ciutat alemanya de Dortmund.

fotonoticia 20170517111610 1200 9 1200x480

El fugitiu detingut i el seu company s'havien instal·lat una aplicació de missatgeria encriptada en els seus telèfons mòbils per mantenir els seus contactes ocults amb la resta de membres de la banda, els quals al seu torn utilitzaven àlies per suplantar la seva identitat, la qual cosa va dificultar la labor dels investigadors, ha explicat la policia.

Gràcies a informacions proporcionades per la Comissaria General de Policia Judicial de Madrid, policies del Grup de Fugitius de la Comissaria Provincial de Policia Judicial de Barcelona, juntament amb membres de grup de Policia Judicial de l'Aeroport del Prat, van procedir el passat mes de maig a la detenció d'aquest fugitiu en els voltants de l'aeròdrom.

El detingut ha quedat a la disposició del Jutjat Central d'instrucció a l'espera del seu trasllat a Alemanya i s'enfronta a una pena de quinze anys de presó.

Redacció / Fotos: Policia Nacional (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix