Mor la conductora d’un turisme en un accident a l’A-2 a Esparreguera

Imprimeix

El sinistre ha tingut lloc passades les sis de la matinada al quilòmetre 580 de l'A-2, en sentit al Bruc, on hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes

La conductora d'un vehicle ha mort aquesta matinada i un altre home ha quedat ferit en estat menys greu en l'accident de trànsit registrat en l'autovia A-2 al seu pas per la localitat d'EsparregueraEl Servei Català de Trànsit ha informat que el sinistre ha tingut lloc passades les sis de la matinada al quilòmetre 580 de l'A-2, en sentit al Bruc, quan, per causes que es desconeixen, hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes.

Com a conseqüència de l'accident ha mort la conductora i única ocupant d'un dels vehicles mentre que el conductor de l'un altre ha estat traslladat en estat menys greu a l'hospital de Bellvitge.

Captura de pantalla 2022 06 18 a las 11.34.26

El sinistre ha obligat a tallar el trànsit a l'A-2 en sentit a Lleida, per la qual cosa s'han habilitat desviaments. Des de la nou del matí segueix tancat un carril, la qual cosa provoca tres quilòmetres de retenció -al tancament de la present notícia-.

En aquest accident hi han treballat els efectius de tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet treballs d'excarceració, i tres unitats terrestres i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb la d'aquesta matinada són 77 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu