Una dona morta i un home ferit crític en un accident al Papiol

Es va produir un xoc frontal entre una motocicleta, que es va incendiar, i un cotxe

Una dona morta i un home ferit crític en un xoc frontal entre una motocicleta i un cotxe al Papiol, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'avís del sinistre es va rebre a les 14.47 hores d’ahir diumenge al quilòmetre 3,8 de la C-1413a, de Molins de Rei a Rubí. Per causes que s'investiguen, hi va haver una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta, que es va incendiar. A conseqüència de la topada, va morir la passatgera posterior de la motocicleta, una veïna de Rubí de 31 anys. El conductor de la moto va resultar ferit crític i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va evacuar a l'Hospital de Bellvitge.

Captura de pantalla 2022 05 30 a las 6.47.04

Arran de la incidència, es va activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, la C-1413a es va tallar al Papiol en tots dos sentits de la marxa fins a les 17.09 hores.  Amb aquesta víctima, ja són 69 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix