Detenen a Sant Just Desvern dos presumptes autors d’un segrest i extorsió

Imprimeix

Els arrestats, després de cobrar part del deute –el valor del qual ascendia a 150.000 euros- i deixar a la víctima en llibertat, es van desplaçar al domicili dels seus pares a Santander i els van intimidar amb la finalitat de cobrar la resta dels diners

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sant Just Desvern als dos presumptes autors del segrest i extorsió d'una víctima per a cobrar un deute econòmic. Els arrestats, després de cobrar part del deute –el valor del qual ascendia a 150.000 euros- i deixar a la víctima en llibertat, es van desplaçar al domicili dels seus pares a Santander i els van intimidar amb la finalitat de cobrar la resta dels diners deguts.

La recerca es va iniciar a mitjans d’octubre de 2021 arran d'una denúncia en la qual una persona assegurava haver estat víctima d'un segrest a Barcelona, pocs dies abans. En la seva declaració, la víctima assegurava que després de realitzar transferències bancàries als presumptes segrestadors li havien deixat lliure; si bé, al no haver-se saldat el suposat deute per complet -que tenia un valor de 150.000 euros- i amb la finalitat de cobrar la quantia total dels diners, els presumptes autors es van desplaçar al domicili dels pares de la víctima a Santander amb la intenció d'intimidar-los.

Captura de pantalla 2022 05 20 a las 16.12.36

Captura de pantalla 2022 05 20 a las 16.12.27

Amb l'avanç de la investigació, els agents van descobrir que, d'altra banda , la víctima estava sent investigada per estafes piramidals. Després de diverses gestions i una minuciosa anàlisi de la documentació i les proves recaptades, els presumptes autors van ser localitzats a la província de Barcelona. A la fi del passat mes d'abril, els agents van realitzar un dispositiu policial que va concloure amb la detenció de dos individus, quan aquests sortien del seu domicili situat en la localitat de Sant Just Desvern, per la presumpta comissió dels delictes de detenció il·legal i extorsió.

Redacció / Fotos-Vídeo: Policia Nacional