Segresten un home a Martorell i és alliberat un dia després pels Mossos

Una patrulla de paisà va detenir els seus autors després de localitzar a l’Hospitalet el cotxe on anava la víctima, que demanava ajuda en el moment de l’actuació policial

Segrest a Martorell amb final feliç. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, un home, d’origen marroquí, va ser segrestat ahir dimecres a la tarda al municipi del Baix Llobregat Nord. L’avís dels amics de la víctima a l’ABP de Martorell va alertar els Mossos d’Esquadra, que van iniciar la recerca i les investigacions oportunes. Segons els denunciants, els presumptes segrestadors demanaven diners per l’alliberament de l’home.

1200 1615920702Agents dels Mossos dEsquadrajpg

Precisament, a la matinada de l’endemà, una patrulla de la policia autonòmica de paisà. que estava fent servei al barri de Can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat, va detectar un cotxe amb dos ocupants i una persona que estava demanant ajuda. Els agents van aturar el vehicle i van identificar els ocupants.

El resultat va ser la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola, que van resultar ser els autors del segrest del dia abans i l’alliberament de la víctima. Els dos presumptes segrestadors, amb antecedents policials i requeriments judicials de detenció per altres causes pendents, estan acusats per la detenció il·legal contra la voluntat d’una persona.

1598563727985

Segons apunta elcaso.es, el segrest podria estar relacionat amb el tràfic de drogues entre dues famílies, encara que els Mossos d’Esquadra estan investigant, a hores d’ara, les seves motivacions. No es descarta nous detinguts.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix