Desmantellada una plantació de marihuana a Abrera

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’un delicte contra la salut pública ,i en el registre es va comissar una arma de foc real amb aparença de bolígraf i cartutxos del calibre 22

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar, el passat dilluns 16 de maig, una plantació de marihuana en un habitatge d'Abrera, i van detenir un home de 44 anys. Aquesta persona està acusada com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues, de defraudació de fluid elèctric i de tinença d’armes. L’operació policial es va desenvolupar a primera hora de la matinada, al voltant de les 06.00 hores.

abrera detencio marihuana 2

La recerca de la policia autonòmica es va iniciar després que tinguessin coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en un immoble d'aquella localitat ubicada a la urbanització de Ca n’Amat. Després de les indagacions policials que apuntaven a què en aquest habitatge es podria estar cometent una activitat il·lícita, els Mossos d’Esquadra van desplegar un ampli dispositiu.

En l'entrada i registre, van desmantellar una plantació de marihuana i van detenir una persona. Es van localitzar més de 500 plantes de marihuana, 300 grams de cabdells assecats i preparats per la seva distribució. A més, els investigadors van comissar una arma de foc amb aparença de bolígraf i cartutxos del calibre 22.

220518 NdP 066 RPMS F1 Mossos dEsquadra

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra