Sant Boi guarda un minut de silenci pel maquinista mort

Imprimeix

“Tot el nostre suport a la seva família, éssers estimats, i companys d'FGC. Descansi en pau”, ha indicat Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi

La plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha acollit aquest dimarts un minut de silenci en record del maquinista de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que va morir ahir en l'accident entre un tren de passatgers i un de mercaderies. A més, el consistori ha col·locat les banderes a mitja asta. Membres de l'ajuntament, representants de la policia local i ciutadans s'han sumat a aquest acte, presidit per l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

“Des de l'Ajuntament de Sant Boi hem fet un minut de silenci i expressat paraules de condol per la mort del maquinista d'FGC, víctima de l'accident de tren que va haver ahir a Sant Boi. Tot el nostre suport a la seva família, éssers estimats, i companys d'FGC. Descansi en pau”, ha indicat Moret.

FS8wCfbXsAM Ei6

Cap a les sis de la tarda d'ahir, a uns 300 metres de l'estació de Sant Boi d'FGC, el tercer vagó d'un tren de mercaderies que transportava potassa i es dirigia cap a Barcelona va descarrilar i va impactar contra la cabina d'un tren de passatgers que en aquell moment sortia de la terminal.

L'Ajuntament de Sant Boi ha convocat el minut de silenci 'en senyal de dol per la mort del maquinista, i en suport a la seva família, éssers estimats, companys i companyes de treball, i en solidaritat amb les persones ferides en aquest accident'. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat