A presó per atracar una benzinera de Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

Els detinguts, Damian F.C, de 29 anys i veí del Prat, i Luis P.R., de 42 anys i veí de Rubí, tots dos de nacionalitat espanyola, tots dos amb múltiples antecedents per robatoris, han ingressat a presó, han informat aquest dimarts fonts policials.

Els dos atracadors van assaltar un home a Montcada i Reixac, a primera hora de la tarda, i li van sostreure set-cents cinquanta euros en metàl·lic, intimidant-lo amb una arma blanca, amb la qual van ferir-lo a la mà, segons el relat policial.

550 euros de la caixa 

Per fugir, els dos homes van robar també el vehicle de la víctima. Dues hores més tard, els atracadors van utilitzar el cotxe sostret per atracar una benzinera de Sant Esteve Sesrovires. Es van emportar 550 euros de la caixa.

A un dels presumptes atracadors, Damian F.C,  el van detenir agents de la Guàrdia Urbana l’endemà mateix dels fets, en ser sorprès amb el cotxe que havien sostret el dia abans.

Tres dies després, els Mossos d’Esquadra de Martorell van aconseguir identificar i detenir el segon atracador, Luis P.R., després d’investigar els fets.

Redacció | Foto: Arxiu